top of page

Om Företaget

1517399268_ft_model.png

Vi importerar och säljer nya samt begagnade Amerikanska Husbilar, handplockade och noga utvalda efter personliga besök hos våra leverantörer och samarbets-partners i Europa och USA. När vi inte kan resa och besiktiga Husbilarna låter vi auktoriserade inspektörer från RVIA göra jobbet mot betalning.

Vi handlar företrädesvis med Diesel  Pushers i medium klassen men mot beställning tar vi givetvis även fram de lyxigaste Husbilarna.

 

Bred erfarenhet samt ett stort kontaktnät uppbyggt på plats i USA under ca 10 års tid leder till fina Husbilar till verkligt bra priser. 

 

Via vårat egna dotterbolag American Motorhomes LLC i USA Montana får vi låga omkostnader som resulterar i bästa tänkbara affär för dig som kund. Kundfokus är viktigt för oss och detta fortsätter även efter det att husbilen levererats. Vi ser nogsamt till att du alltid är nöjd med ditt köp och hjälper till på alla de sätt som är möjliga för att din husbilsupplevelse ska bli så bra som möjligt.

 

Min passion för Amerikanska Husbilar började för snart  20 år sedan under den tid jag var bosatt i USA och det var härifrån exporten påbörjades.

 

Våra Husbilar är alltid varudeklarerade och nyservade samt kommer med garanti upp till 12 månader för fabriksnya, 6 månader för begagnade. 

 

Vi på American Motorhomes brinner för våra Husbilar och sätter alltid kunden i fokus 100% både före, under samt efter affären.

 

De flesta slitagedelarna och förbrukningsdetaljer via respektive tillverkare i USA samt Campingworld och Keystone, världens största leverantörer av reservdelar och tillbehör för din Husbil.

Vill du veta mer???

Ring 0703-650780 eller fyll i formuläret nedan.

Your details were sent successfully!

bottom of page